Sesongavslutning for MMF i Ydstevoa 9. september 2017

Værmeldingene var ikke av de beste denne andre helgen i september, men etter en noe variabel sommer var folk blitt herdet til å tåle det meste.
Les mer: Klikk på overskrift Bilder se: Galleri / Avslutningstreff Ystevågen 2017

Et par båter lastet opp med ved fra Gismerøya og dro ut på fredagen, og flere ankom på lørdag. Egentlig var det offisielle arrangementet avlystgrunnet laber oppslutning, men noen ihuga sjeler ønsket å markere slutten på nok en sommer. I all enkelhet var fiskesuppe satt opp på menyen, og styret hadde informert om at MMF kunne holde suppa. Det var blitt kjøpt inn det som trengtes til ei skikkelig «dugnadssuppe», og alle deltok i forberedelsene.

Etter hvert ble anstrengelsene kronet med stort hell, og til og med Redningsselskapet «snuste opp» at det var noe på gang. Værgudene slo til med en kjempedag på lørdagen og stemningen rundt bordet var upåklagelig. Sågar et lite innslag fra langt sydligere breddegrader ble vi velsignet med.

Som kjent kan fiskesuppe gjøre folk litt døsige, men etter oppvask og litt rydding hadde vi en lang og koselig kveld i gapahuken.  

Båtene er mer eller mindre på vei på land nå, og vi takker alle for en fin sommer.