Referat:Slantefesten i Ystevågen 03.09.2016

Årets siste aktivitet i regi av Mandal Motorbåtforening ble gjennomført med en litt annen vri enn tidligere år. (Les mer: Klikk på overskriften)

30 blide og spente medlemmer var klare til start på bryggen kl 13:00 denne solfylte lørdagen. Thomas og Edvin erklærte slantefesten for åpnet og informerte alle sammen om hva de hadde i vente.

Festen startet med en laginndelt aktivitet bestående av 5 ulike poster. Medlemmene fikk testet alt fra ro-egenskaper til meget enkle utregninger. I og med at det ble servert noen edle dråper underveis så oppstod det noen utfordringer på enkelte poster. Enkle distanseutregninger ble plutselig litt vanskelige, og gummibåten var ikke helt enkel å komme seg tørrskodd ut av. Promilletesten på siste post kunne bekrefte at medlemmene var klare for fest.

De 3 beste lagene ble premiert med small, medium og large champagne.

Kl 17:00 (bare 1 time etter skjema) ble det servert fiskesuppe fra Nøding med nydelig foccacia brød. Ved ankomst fikk alle utdelt et lodd og mellom serveringene ble det premieutdeling. 3 medlemmer fikk utdelt flotte premier.

Etter middag ble peisen i gapahuken tent og ca. 19.00 ankom Gjert Valvik og skapte god stemning i flere timer med sin gitar og velvalgte låter.

Da det begynte å skumre ble grillen tent, og Cecilie og Anette sørget for at alle fikk servert litt nattmat. Fiskesuppe og grillpølser ble tatt godt imot etter en lang dag med fest og moro.

Vi takker for tilliten og hyggelige tilbakemeldinger fra dere som tok dere tid til å komme på festen! Dere tok utfordringene på strak arm og skapte god stemning gjennom hele kvelden.

Vi ønsker å rette en stor takk til Inger Åse, Cecilie og Anette som hjalp oss med planlegging og gjennomføring av arrangementet.


Mvh

Styremedlemmene

Edvin Jørundland og Thomas Ro