Referat fra Konvoitur 01.06.2019

Vårens vakreste eventyr, konvoituren til Åros ble gjennomført som planlagt lørdag 01.06.2019 (Les mer: Klikk på overskrift)

 

Kl 1600 lørdag 01.06 startet MMF sin årlige konvoitur til Åros i overskyet vær og litt frisk vestavind.

Vi var 9 båter som dro og 2 som lå og ventet på Åros.Konvoien ankom trygt Åros kl 1810 hvor alle fant seg en egnet plass og fortøye.

Etter ankomst ble det tid til en liten forfriskning for strupen samt litt forbrødring rundt i båtene før kveldens fest begynte.

Kl 2000 var det tid for oppmøte i resturanten på Åros hvor 26 MMF`ere benket seg for å nyte en grillbuffet, noe som smakte utmerket. Etter at maten og tilhørende drikke var inntatt var det tid for utlodning. Dette ble besørget av kasserer og festkomiteen som også har vært ansvarlig for planleggingen av Konvoien. En hjertelig takk til dem.

Da lotteriet var gennomført var det tid for musikk og dans, dette holdt til ut i de små timer og noen fortsatte i båtene til henimot morgengry.

Utover dagen, søndag tuslet de fleste båtene tilbake til Mandal og noen dro ut i den Mandalske skjærgård for å fortsette å nyte sommeren, alle vel fornøyd og litt slitne etter en velykket konvoytur.

Synd det ikke er flere medlemmer som deltar på disse flotte turene, oppfordrer alle som har mulighet, til å bli med på neste års vakreste eventyr

Konvoileder

Jan Otto Rostrup