Referat fra 100års Jubileet

Lørdag 7. mai opprant med tindrende solskinn over 10-12 MMF-båter som allerede på fredagen hadde inntatt havna på Marinaen. Stemningen var på topp og forventningene om en flott fest var skyhøye. Etter hvert ankom mange flere, og i 18-tiden troppet så folket opp i sitt fineste skrud og ble møtt av festkomiteen som kunne by på bobler i stettglass

REFERAT FRA MMF SIN 100 ÅRS JUBILEUMSFEST 7. MAI 2022.05.09.

 

Sted: Tregde Marina

Tilstede: Formann, styret, festkomiteen, ordføreren, havnesjefen, leder for sjø og hav, Jan Lengervik og over 80 feststemte medlemmer.

 

Lørdag 7. mai opprant med tindrende solskinn over 10-12 MMF-båter som allerede på fredagen hadde inntatt havna på Marinaen. Stemningen var på topp og forventningene om en flott fest var skyhøye. Etter hvert ankom mange flere, og i 18-tiden troppet så folket opp i sitt fineste skrud og ble møtt av festkomiteen som kunne by på bobler i stettglass. Vi benket oss i et festpyntet lokale der festkomitéens leder, Odd, ønsket velkommen. Det ble servert en velsmakende oksefilèt med tilbehør og dessert fikk vi også. Underveis var det flere taler både av formannen Jan Otto, ordfører Sagebakken, nytilsatt havnesjef Ove, og ikke minst et lengre innlegg om MMF sin historie fra kongen av god hukommelse, Einar. Det er ikke mange som ikke kan mye om MMF etter dette! Mange pene ord ble sagt og spesielt dugnadsånden og alt det flotte MMF har fått til i vår fantastiske skjærgård, ble berømmet. Tradisjonen tro ble det også trukket gevinster på inngangsbillettene.

Hele arrangementet ble elegant sydd sammen av konferansieren, Jan Lengervik, som også spedde på med diverse gullkorn fra egen dikterkunst.

Etter hvert ble dansegulvet ryddet, og en svært kompetent musikant, Trond Kristiansen, trakterte oss med sang og musikk til godt ut i de små timer.

Det er å nevne at festkomiteen som bestod av Odd, Kari, Alf og Torunn hadde gjort en kjempejobb for å lage et særdeles vellykket arrangement. Absolutt en hundreåring verdig! Marinaen levde opp til forventningene og det hele fløt ganske så knirkefritt. Medlemmene fortjener også skryt for bidrag med godt humør og ikke minst prikkfri oppførsel.

Det sendes en STOR TAKK til alle som bidro!

 

Referent

Harald Halvorsen.