Kjære medlemmer av Mandal Motorbåtforening.

Kjære medlemmer av Mandal Motorbåtforening.Først og fremst vil jeg gratulere dere alle med ny hjemmeside. Det er et stort skritt framover for foreningen. Nå har vi tilgang til en moderne hjemmeside som jeg både håper og tror vil bli til stor glede for alle.

 

Kjære medlemmer av Mandal Motorbåtforening.
 
 
 
Først og fremst vil jeg gratulere dere alle med ny hjemmeside. Det er et stort skritt framover for foreningen. Nå har vi tilgang til en moderne hjemmeside som jeg både håper og tror vil bli til stor glede for alle.
 
Allerede for et par år siden ble de første tankene om å få til ei ny hjemmeside brakt på banen. Vår ”eminente” redaktør av den gamle web-siden beklaget seg ofte over manglende kapasitet til å legge inn bilder etc. Faktisk måtte endel bilder fjernes for ei tid tilbake for å få plass til referater etc. (Gled dere folkens, bildene blir igjen å finne på vår nye hjemmeside).
 
Vi er stor takk skyldig til Erik Bentsen som har hatt ”redaktøransvaret” i mange år og ofret mye tid på å få det så bra som det har vært. Nå kommer vi ikke til å gi helt slipp på han, men benytte oss av hans kunnskaper både titt og ofte.
 
 
 
Som de av dere som var på siste årsmøte erindrer, ble det gitt klarsignal for å prøve å få til dette nye produktet. Uten ildsjeler hadde det sikkert ikke blitt en realitet enda, men takket være blant annet Odd Paulsrud, ble ”babyen” unnfanget og født med Alf Løkken og undertegnede som faddere. ”Jordmor” i denne forbindelsen er Tel-sys, som har gitt mye og god bistand.
 
 
 
Vår nye hjemmeside er veldig ung – og vil forhåpentligvis utvikle seg opp gjennom årene. Mulighetene er mange.
 
Bilder kan legges inn i ”hopetall” uten plassproblemer.
 
Artikler og referater blir det forhåpentligvis mye av.
 
Reklame og linker til saker og ting som interesserer oss.
 
Mulighet for kommunikasjon med hverandre.
 
Sist, men ikke minst, har vi nå en enda bedre mulighet til å informere medlemmene om aktiviteter i regi av enkeltmedlemmer, grupper eller hva som MMF måtte stå bak.
 
For å komme inn på hjemmesiden i første omgang, er adressen: http://www.mmbf.no/
 
Nå må ingen tro at Mandal Motorbåtforening, forkortet til MMF har fått ny forkortelse som MMBF, men vi var faktisk nødt til å skrive det slik, da domenet MMF allerede var tatt i bruk av Mandal Musikkforening. På sjøen – og ellers hvor medlemmene ferdes, er det fortsatt MMF som gjelder og som skal stå skrevet på logoen vår.
 
Nå er det viktig at dere alle registrerer dere som brukere av hjemmesiden. Etterhvert vil det komme opp forklaringen på hvordan dere logger dere på.
 
Det vil bli 3 ”sikkerhetsnivåer” på hjemmesiden. Laveste trinn blir for ”gud og hvermann” rundt i det ganske land, deretter blir det et nivå hvor dere medlemmer logger dere inn og får leserettigheter til alt som har med Mandal Motorbåtforening å gjøre, og det høyeste nivå blir det kun styret som vil ha og som dermed også får tilgang til å legge inn bilder, artikler etc som mottas fra medlemmene.
 
I tillegg vil Telsys assistere MMF i oppbygging og evt endringer av hjemmesiden.
 
Lykke til – og vær flittige brukere.
 
7. november 2009
 
Lars Fjellgård.